Access Bars

In het hoofd van kinderen en hun ouders gaat zoveel om. Dit kan te veel worden, waardoor het emmertje overloopt en jouw kind of jij mentale en/of lichamelijke klachten krijgt. Een Access Bars behandeling helpt hierbij, doordat het rust, ontspanning en meer zelfvertrouwen geeft.

We leven in een tijd waarin het draait om zoveel mogelijk in zo weinig mogelijk tijd te doen en in een veeleisende maatschappij die steeds meer aan verandering onderhevig is. Ons hoofd raakt daarvan vol. We raken overprikkeld en steeds meer krijgen we hierdoor het gevoel de touwtjes van ons leven niet meer in handen te hebben. We hebben behoefte aan rust in ons hoofd.

Iedere keer als er iets gebeurt in ons leven wat niet prettig is, dan koppelen we daar een oordeel aan en ontstaan er bepaalde overtuigingen. Krijg je als kind vaak te horen dat je iets niet goed doet, dan neem je die overtuiging over. Het wordt, als het ware, in jouw harde schijf geprogrammeerd dat je ‘niet goed genoeg’ bent. De overtuiging zit onwijs diep, waardoor je 95% van jouw handelen erop baseert. Je kunt je voorstellen dat je daardoor minder snel iets nieuws uitprobeert en verandering lastig mogelijk kunt maken. Dit is een voorbeeld van een blokkade en beperkende overtuiging die jou tegenhoudt in je leven. 

Daarom is het enorm belangrijk dat we voldoende ontspannen in lichaam en geest en dat we onze opgedane blokkades en beperkende overtuigingen laten gaan. Een Access Bars behandeling helpt kinderen en volwassenen hierbij. 

  • Bij kinderen voorkomt het dat deze blokkades in de weg gaan zitten in het leren en hun verdere leven.
  • Voor volwassenen kan het ervoor zorgen dat ze vrij komen van de blokkades en overtuigingen die hen al jaren tegenhouden.

Access Consciousness is een vorm van energetische therapie die rond 1990 in Amerika werd geïntroduceerd door Gary Douglas en Dain Heer. Inmiddels wordt het over de hele wereld in meer dan 170 landen gebruikt voor families, scholen, bedrijven en atleten. De theorie gaat ervanuit dat er 32 ‘Access Bars’ door en rondom het hoofd lopen, waarin al onze gedachten, ideeën, overtuigingen, emoties en houdingen zijn opgeslagen. Het is, als het ware, de harde schijf waar je alles op opslaat wat je in je leven meemaakt. Een harde schijf die vol is of veel negatieve en blokkerende informatie bevat, is erg belastend.

De behandeling

Tijdens een Access Bars behandeling raak ik de ‘Bars’ op jouw hoofd of het hoofd van jouw kind aan. De vingers op die plekken kan je zien als een soort bliksemafleiders. Alle gedachten, ideeën, beslissingen en overtuigingen die jou beperken en geen nut of functie meer hebben, laat je daardoor los. Spanningen worden afgedreven en energie gaat weer stromen.

Wat is het resultaat?

Het resultaat van een Access Bars behandeling is dat jij of je kind weer rust gaat ervaren, doordat overbodige gedachten en spanningen zijn losgelaten. Je komt lekkerder in je vel te zitten en hebt weer meer ruimte voor plezier. Je zult meer gemak en glans ervaren.

Review van kinderen

Geen reviews gevonden

Review van volwassenen

Geen reviews gevonden

Het is mijn grote passie om voor kinderen meer rust, plezier en ontspanning te creëren. Dit doe ik onder andere door te werken met de tools van Access Consicousness. Het is heel bijzonder om te zien en te ervaren wat het effect van Access Bars op kinderen is.

De Access Bars behandelingen zijn geen vervanging voor de reguliere gezondheidszorg of huisarts, maar een goede aanvulling en/of ondersteuning hierop. Medische behandelingen of medicijngebruik mag niet worden gestopt zonder de eigen arts of specialist te raadplegen. Je bent te allen tijde geheel zelf verantwoordelijk.