Over mij

De drijvende kracht achter Kinderpraktijk Focus!
Ik stel mezelf graag aan je voor:

Mijn naam is Mirella van den Bedem. Ik ben begin 40 en woon samen met Sjoerd en onze drie opgroeiende kinderen (15, 13 en 9 jaar) in het mooie Nijkerk.

Nadat ik als maatschappelijk werker aan de Hogeschool van Utrecht afstudeerde, ben ik mezelf steeds meer gaan verdiepen in kinderen met (leer)problemen. Al snel kwam ik er achter dat deze groep kinderen het wel kan. Ze moeten de lesstof alleen op een andere manier aangeboden krijgen en verwerken.

Via-via kwam ik in aanraking met de Kernvisie methode en alle puzzelstukjes vielen op hun plek. Deze methode sluit naadloos aan bij de manier waarop deze kinderen denken. Daar waar het op school vaak moeilijk wordt, kan ik ze met deze methode, op een leuke en makkelijke manier weer op weg helpen. Leren wordt weer leuk!

Ik ben dankbaar dat ik de keuze heb gemaakt mijn hart te volgen: het starten van mijn eigen praktijk! Theorie en ervaringsleren komen hierin samen. Ik help kinderen, jongeren en ouders als er hulpvragen zijn op het gebied van leren. Je kunt denken aan moeite met (begrijpend) lezen, spelling (dyslexie), rekenen (dyscalculie), sommen en tafels automatiseren, topografie en/of klokkijken en moeite met concentreren.

Leerproblemen gaan hand in hand met sociaal-emotionele problemen. Faalangst en een gevoel van minderwaardigheid liggen op de loer. Voor alle visueel en gevoelsmatig ingestelde kinderen, jongeren en volwassenen wil ik het verschil maken.

Via mijn website geef ik je een kijkje in de wereld van beeld- en gevoelsdenkers en neem ik je mee in mijn praktijk. Ik informeer, inspireer en geef tips. Hoe meer er over dit onderwerp bekend wordt, hoe meer begrip er komt. Des te beter kinderen, jongeren en volwassenen vanuit hun talent kunnen groeien en tot ontwikkeling komen. Veel kinderen, jongeren en volwassenen voelen zich vaak niet begrepen, gezien én gehoord. Het wordt tijd dat daar verandering in komt! 

Over Mirella

Mirella is geregistreerd KernvisiecoachHiervoor heeft zij de opleiding tot Kernvisiecoach gevolgd bij Wim Bouman. Om geregistreerd te blijven volgt ze regelmatig inspiratiedagen en is zij actief in een intervisiegroep. Daarnaast blijft Mirella up-to-date door het lezen van boeken en (bij)scholing.

Kernvisie methode: De methode bij leerproblemen en concentratieproblemen

When you Focus on the good, the good gets better!

Kinderpraktijk Focus begint bij de basis

Wil je jouw kind graag verder helpen, maar weet je niet hoe? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen komen we verder