Moeder van Jens (12 jaar), 2 vwo

“Na ruim een half jaar les op het voorgezet onderwijs viel het ons op dat Jens met sommige vakken moeite had met leren. Met name het ‘stampen’ van de woordjes in de vreemde talen.
Jens kon uren leren en wist uiteindelijk maar een paar woorden, heel frustrerend want hij deed echt zijn best! Toen we de Kernvisie methode bij Mirella voorbij zagen komen, dachten we gelijk dit kan wel eens iets voor Jens kon zijn. Tijdens de eerste afspraak was er op zoveel punten herkenning. We hadden er vertrouwen in, dat we de juiste leermethode voor Jens hadden gevonden. Ook door Jens werd dit snel bevestigd. Hij wilde graag leren volgens de kernvisie methode en ging ook graag naar de afspraken. Na het leren van de woordjes zaten ze allemaal goed in zijn hoofd. Niet voor even maar weken later wist hij ze nog! Het geeft Jens zelfvertrouwen dat het nu wél lukt en daardoor vindt hij het ook minder erg om te leren. Hij is een stuk enthousiaster over school.

Wij zijn echt heel blij met deze methode; het levert zoveel op. Wij weten zeker dat veel kinderen geholpen zijn met deze methode. Op school krijg je veel uitleg, en soms extra als je iets moeilijk vindt. Voor een beelddenker werkt dit vaak niet en dan blijf je vastlopen. De begeleiding van Mirella heb ik als heel prettig ervaren, ze had echt oog voor Jens en gaf ons veel handvatten.”