Acces Bars voor volwassenen

Hoe zou het zijn als je meer plezier kunt ervaren in je leven, meer zou kunnen lachen, meer rust en ontspanning voelt en een strijd, trauma of drama die ervoor zorgt dat je vast blijft zitten, kunt laten gaan? Ben je op zoek naar rust en ontspanning, even niks aan je hoofd? Dan is Access Bars iets voor jou.

Alles wat je meemaakt in je leven wordt opgeslagen in jouw Bars. Je kunt het zien als jouw harde schijf. Zit jouw harde schijf vol of bevat het veel negatieve en belastende programmeringen, dan heeft dat invloed op hoe jij je voelt en hoe je leeft. Is jou als kind vaak verteld dat je iets niet goed doet, dan neem je deze overtuiging op den duur over. Ook drama’s en trauma’s die je in jouw leven hebben meegemaakt, zorgen voor blokkades en beperkende overtuigingen. Deze houden je tegen. Het kan zijn dat je stress, een burn-out, paniekaanvallen en/of lichamelijke klachten hebt of in het algemeen wel een steuntje in de rug kunt gebruiken. Een Access Bars-behandeling kan jou dan heel goed helpen om deze blokkades en overtuigingen los te laten. Om weer rust en ruimte in jouw hoofd te krijgen.

Wat is het?

De theorie van Access Bars gaat ervanuit dat je 32 energetische punten op je hoofd hebt, de zogeheten Bars. In deze punten zijn al onze gedachten, ideeën, overtuigingen, emoties en houdingen opgeslagen waar we in ons leven mee te maken hebben gekregen. Het bevat dus ook onze beperkende ideeën, gedachten, gevoelens en emoties die zorgen voor vermoeidheid, stress en beperkingen in je leven.
Tijdens een behandeling ga jij rustig liggen stil en raak ik zachtjes de Bars op jouw hoofd aan. Mijn vingers dienen dan als een soort bliksemafleiders. Het zorgt ervoor dat de energie gaat stromen en blokkades worden afgevoerd. Hierdoor zal je meer ruimte in je hoofd ervaren.

Waarvoor en voor wie?

Access Bars behandelingen zijn er voor iedereen die op  graag meer rust en ruimte in hoofd wil. Het kan zijn dat gewoon een moment van ontspanning wil, maar het kan ook zijn dat je af wil van stress, een burn-out, paniekaanvallen of depressiviteit. Misschien heb je last van pijn of lichamelijke klachten, maar kom je er maar niet achter waar het door komt. Access Bars behandelingen zijn heel effectief gebleken voor mensen met ADHD, ADD, autisme, hoogsensitiviteit, migraine, paniekaanvallen, een depressie en pijn- en lichamelijke klachten.

Het resultaat

Het voelt alsof er tijdens een Access Bars behandeling op de delete-knop van jouw harde schijf wordt gedrukt. Het zorgt namelijk voor rust, ruimte, plezier, lichtheid en het zien van mogelijkheden. Na een behandeling voelt jouw hoofd helder en leeg, voel jij je ontspannen in je lijf en energieker en ervaar je meer gemak in het leven. Je voelt je minder gestrest en komt in een goede flow. Doordat je meer ruimte in je hoofd ervaart, kan je nieuwe keuzes maken in wat je werkelijk wilt in je leven, zonder oude ballast. Je blijft beter bij jezelf en kunt beter een relatie met jezelf en een ander aangaan.

Gun jezelf een Access Bars sessie en ervaar de rust en ruimte die het geeft. Het kan je helpen om veranderingen op alle gebieden van je leven te vergemakkelijken.

De Access Bars behandelingen zijn geen vervanging voor de reguliere gezondheidszorg of huisarts, maar een goede aanvulling en/of ondersteuning hierop. Medische behandelingen of medicijngebruik mag niet worden gestopt zonder de eigen arts of specialist te raadplegen. Je bent te allen tijde geheel zelf verantwoordelijk.