Voor kinderen

Vraag je jezelf wel eens af waarom leren en schooltaken maar niet lukken? Zit je niet lekker in je vel? Ga je met tegenzin naar school? Door middel van coaching met de Kernvisie methode kan ik je een leertechniek leren die past bij jouw leerstijl.

Veel leerproblemen komen voort uit verschillen in leerstijlen. Iedereen heeft een eigen manier van leren. De manier waarop de lesstof op school wordt aangeboden is wellicht niet passend voor jou. Daardoor is het voor jou moeilijker om de lesstof te begrijpen en te onthouden. Met mijn coaching leer ik jou verschillende tools om de lesstof op te slaan en blijvend te reproduceren. Vaak houdt dat in, dat ik je leer om lesstof visueel op te slaan.

Heb je het gevoel dat het wel in je zit, maar komt het er niet uit? Ik help je graag. Samen gaan we op zoek naar jouw leerstijl en talent en bied ik je tools om verder te komen. Hierdoor krijg je meer rust in je hoofd zowel thuis als op school.

Jij staat centraal

Het kan zijn dat je al veel hebt geprobeerd om de lesstof beter te begrijpen of op te kunnen slaan. Misschien heb je thuis of op school extra begeleiding gehad of heb je extra oefeningen moeten maken en heeft dit nog niet voldoende resultaat opgeleverd. Tijdens onze coachingssessies sta jij voorop. Ik kijk naar hoe jij het beste geholpen kan worden en volg jouw tempo. Ik leer je hoe jij jouw mogelijkheden kunt benutten. Samen zetten we jou weer in je kracht.

Praktische methode

Tijdens de sessies bied ik de oefenstof stapsgewijs aan en gebruik ik zoveel mogelijk verschillende werkvormen. De handvatten die ik je geef, zijn erg praktisch. Hierdoor kun je ze direct gebruiken.

(H)erkenning en advies

Bewustwording en (zelf)vertrouwen

.

Oudercoaching zorgt ervoor, dat jij weer aan het roer staat. Dat je vanuit in- en overzicht weer in contact komt met jezelf. Het maakt je zelfbewuster: jij beslist wie je wilt zijn, wat je wilt bereiken en op welke manier je daar komt. Daardoor volg je niet langer je neiging, die vaak voortkomt uit oude patronen, maar je behoefte die voortkomt uit: wat goed voor jou is. (Access Bars kan hier ondersteunend in zijn).