Coaching

Voor kind en ouder

Coaching is een effectieve manier van begeleiding om jou en je kind vooruit te helpen. Coaching helpt om meer inzicht te krijgen in het leergedrag van je kind en dat je weer in contact komt met jezelf, grip krijgt op je leven en met de juiste motivatie, weer zelfstandig verder kunt. 

Kinderpraktijk Focus biedt een plek waar jij en jouw kind worden gezien en gehoord.  Vanuit (h)erkenning, ontstaat er meer begrip, zodat jullie beiden weer lekker in jullie vel komen te zitten en er meer rust en balans komt voor het hele gezin. 

Tijdens de begeleiding ontdek je dat je veel meer in je vermogen hebt, dan waar je bewust van bent en waar je gebruik van maakt. Door deze talenten in te zetten, ben je instaat het anders te doen dan voorheen. Het zorgt voor meer bewustzijn, een betere ordening in je hoofd en meer rust in je functioneren, zowel op school, als thuis. 

Kinderpraktijk Focus is er voor kinderen, jongeren en ouders.

Kinderpraktijk Focus helpt

Door toepassing van de Kernvisie methode help ik jouw kind op school, maar ook in het dagelijkse leven. 

Coaching via de Kernvisie methode leert kinderen diverse tools aan om informatie zelf visueel op te slaan en blijvend te kunnen reproduceren. Ze worden zelf verantwoordelijk voor de oplossing, er wordt dus ook veel aandacht besteed aan het opbouwen van de motivatie van het kind.